Oho! Olin unohtanut kaikki tunnukseni tänne blogiin. Ei sen puoleen...Olen unohtanut paljon muutakin tämän kesän aikana.

Alkukesä meni lomaillessa ja loma mökkeilyn ja agikisojen merkeissä.  Olemme jatkaneet Pösön kanssa samaa linjaa, joka alkoi toukokuussa, eli teemme joku hylyn, tai vitosen. Se vitonen tulee yleensä aina puolmin alakontaktilta. Niin tapahtui myös avoimissa seniori-sm-kisoissa. harmitti vallan kamalasti, sillä teimme minien toiseksi parhaan ajan, eli mahdollisuus palkinnoille olisi ollut ihan tyrkyllä. Ehkä ensi vuonna sitten... Hili kotiutui heti SM-kisojen jälkeen ja olen käynyt senkin kanssa kisoissa, mutta kyllä nyt täytyy alkaa treenaamaan molempien kanssa ennen seuraavia koitoksia. Enpä ole kovin usein päässytkään treenailemaan. Nyt on kyllä ollut sellaiset helteetkin, ettei kauhiasti viitsi ponnistella. Vanhan ihmisen pitää ajatella sydäntään. Viilenisi ja sataisi vähän, niin jaksaisin. Hilille olen tehnyt vain parit jäljet ja esineruudut. Hyvin se toimii, vaikkei sen kunto ole vielä lähellekään entisensä. Pennut imivät siitä kyllä viimeisetkin lihassolut ja näillä helteillä niitä ei ihan hetkessä rakenneta takaisin.

Odotan kovasti jo sienestyskautta. Mustikset alkavat nousta heinäkuun lopulla. Saa nähdä, miten tämä pitkä hellekausi vaikuttaa niihin...Josko kohta olisi taas aihetta päivittää blogiakin. Se vaan jäi kesän aikana ihan unholaan.